SOSIAALIHELPPI HINNASTO


Ratkaisukeskeinen työnohjaus

Yksilötyönohjaus 45 min tai 60 min
110€ tai 130€ (+alv 24%)Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan työskentelyn sisällöistä ja tavoitteista! Ensimmäinen kartoitus ja konsultointi tapaaminen (n. 30min) on asiakkaalle maksuton! (Työskentely on mahdollista välimatkasta riippuen järjestää joko suoralla kontaktilla (livetapaamisin) tai etäyhteyksillä esimerkiksi teamsin tai zoomin välityksellä.


Ryhmätyönohjaus 90 min tai 120 min

 220€ tai 300€ (+alv 24%) Kriisityöskentely 60min 220€ (+alv 24%) Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan työskentelyn sisällöistä ja tavoitteista! Ensimmäinen kartoitus ja konsultointi tapaaminen (n. 30min) on asiakkaalle maksuton! (Työskentely on mahdollista välimatkasta riippuen järjestää joko suoralla kontaktilla (livetapaamisin) tai etäyhteyksillä esimerkiksi teamsin tai zoomin välityksellä. 

Sosiaalityön erityisosaaminen 

Sosiaalityön konsultointi, mentorointi, perehdytys sekä sosiaalityöntekijän sijaisuudet

hinta määritellään erikseen aina tapauskohtaisesti 


Lastensuojelun ammatillinen tukihenkilötyöskentely 
85€/h (alv 0%), työskentelyn keskiössä ratkaisukeskeisyys, hintaan sisältyy työskentelyn materiaalikulut, palvelusuunnitelman ja työskentelyraportin laatiminen.


Lastensuojelun perhetyön työskentely

85€/h (alv 0%), työskentelyn keskiössä ratkaisukeskeisyys, hintaan sisältyy työskentelyn materiaalikulut, palvelusuunnitelman ja loppuraportin laatiminen.

Sosiaalinen kuntoutus (Ratkaisukeskeinen valmennus)

85€/h (alv 0%), työskentelyn keskiössä ratkaisukeskeisyys, hintaan sisältyy työskentelyn materiaalikulut, palvelusuunnitelman ja loppuraportin laatiminen. 

Palveluiden hintoihin lisätään erikseen sovitusti matkustuksesta aiheutuvat kulut sekä mahdolliset tapaamistilan kulut.

Ota yhteyttä ja sovitaan työn sisällöistä ja tavoitteista tarkemmin!